Hei! Vi ser du bruker en eldre versjon av Internet Explorer. Jolstad.no vises best i nyere nettlesere, så hvis du opplever problemer med siden, prøv å oppdatere nettleseren din til nyeste versjon.

X

Minnebok og takkekort


Etterlatte får tilbud om en minnebok etter seremonien. Minneboken inneholder bilde av dødsannonsen, programheftet og bilder fra seremonidagen. Vi tar oversiktsbilder og nærbilder av blomstene.

Ønsker om bilder utover dette avtaler du med oss på forhånd.

Vi tilbyr også takkekort.

En minnebok med flere muligheter


Når en mister noen som en har kjær, er dyrebare minner godt å ha. En minnebok med bilder og tekst som en fysisk kan bla i, er fint å ha for å vekke minner. Etterlatte har muligheter til å få inn blant annet dødsannonse, minnetale, kondolanseprotokoll og andre bilder i boken hvis de ønsker. Minneboken blir sendt til en av de etterlatte i etterkant av seremonien. Det er mulig å bestille flere antall bøker etter ønsker fra familie.

Takkekort viser takknemlighet i en vanskelig tid


For mange er det viktig å vise takknemlighet til de som har vist familien vennlighet og sympati gjennom en vanskelig tid. Ved å sende ut takkekort, anerkjennes en personlig takknemlighet ovenfor alle som har deltatt med det praktiske, sendt blomster, deltatt i seremonien eller støttet på andre måter.

Takkekort med ulike motiv og design kan bestilles gjennom oss. Det er mulig å få samme motiv og design på takkekortet som på programheftet. Det kan være vanskelig å skrive selve takkekortet etter en begravelse. Vi er behjelpelige med oppsett og forslag til innhold om det er ønskelig. Velg mellom 2-sidig og 4-sidig takkekort.

Nedenfor ser du noen eksempler på hvordan takkekortene kan se ut.

4-sidig Takkekort fra Jølstad

Takkekort 4-sidig liggende

 

Takkekort Jølstad 1

Takkekort 4-sidig liggende

 

Jølstad-takkekort-2s-1

Takkekort 2-sidig

Jølstad-takkekort-2s-2

Takkekort 2-sidig