Seremonirom Ski ny kirke

Seremonirom Ski ny kirke

Seremonirom Ski nye kirke

Etter avtale med Nordre Follo kirkelige fellesråd kan Ski nye kirke benyttes som seremonirom til begravelser og bisettelser av alle som bor i Nordre Follo og omliggende kommuner.

Fra seremonirommet i Ski nye kirke kan vi direkteoverføre med ett kamera av høy kvalitet. For dette tar vi nå ingenting ekstra, og er et tilbud vi har så lenge vi har nasjonale restriksjoner fra koronakrisen i landet.

Lokalet har plass til 50 personer fra familien når det er 1 meters avstand mellom hver. Dette er i tråd med myndighetenes retningslinjer. Medlemmer fra samme husstand kan naturligvis sitte tettere sammen.

Begravelser kan gjennomføres alle dager etter avtale og kan også brukes til livsynsåpne og ikke-religiøse seremonier, men det er ikke anledning til å dekke til de kirkelige symbolene. Vi hjelper deg med å finne musikere og gravferdstalere ved behov.

For å gjøre det lettere for etterlatte i dagens situasjon, kan vi også gjennomføre begravelser i Ski nye kirkes seremonirom til fast pakkepris med seremoni kr 24.933,-.

Adressen er Birkelunden 4, 1400 Ski

Med bil:
Ski nye kirke finner du i nordenden av Vestveien i Ski. I denne veien finner du også Follo tingrett og Follo politistasjon. Det er parkering utenfor kirken som kan benyttes.

Kollektivt:
Ski nye kirke kan du fint spasere til fra Ski togstasjon på under 5 minutter.