Blogg

Les om nyheter og aktuelt på vår blogg

På denne siden legger vi ut nyhetssaker og aktuelt i forhold til oss og bransjen. Vi legger også ut pressemeldinger og evt. lokale nyheter fra kontorene. Om du vil lese om historien til Jølstad begravelsesbyrå, kan du gjøre og gjøre det på våre sider. Søker du en hyppigere oppdatering, kan vi informere om at vi er aktive på Facebook, hvor en kan lese om lokalnytt på de ulike sidene for byråene.

Alle henvendelser fra pressen tas direkte med adm.dir Jan Willy Løken. Kontaktinformasjon og pressebilder for nedlastning finner du her.

Les mer

Påmelding til begravelse

Som følge av pandemien, har det skjedd en del endringer, blant annet begrensninger for hvor mange som kan delta i en begravelse. Derfor er det nå vanlig at de etterlatte inviterer de som ønsker å komme til å melde seg på til begravelsen på forhånd. Les mer her.

Les hele saken

Begravelse er ikke underholdning

Vi går inn i minst tre nye uker med restriksjoner. Det betyr tre nye uker med maks 50 gjester i begravelser. Og tre nye uker med mer krevende sorgarbeid for de som mister sine kjære. Begravelse er ikke underholdning, og bør av hensyn til sørgende få egne retningslinjer. Mulighet for 100 gjester hadde vært et […]

Les hele saken

Korona – hvordan er det å være gravferdskonsulent nå?

I Jølstad mener vi at begravelser er det viktigste ritualet vi har. Derfor gjør vil alt vi kan for at alle skal få anledning til å avholde begravelse for sine kjære selv om vi har begrensede muligheter til å samles. Vi er inne i en periode som er vanskelig for mange mennesker. For de som […]

Les hele saken