Jobbe hos Jølstad

Jobbe hos Jølstad

Hva kreves av deg som gravferdskonsulent?

Du kan formidle trygghet i samtale med andre mennesker, samtidig som du evner å organisere mange små og store detaljer på en ryddig og effektiv måte. Din styrke er at du beholder roen, oversikten og nødvendig fremdrift selv når du skulle ønske at du hadde mer tid til rådighet.

I vårt yrke er det mange tunge løft, så du må ha god fysikk. Det kan til tider være både hektisk og stressende når vi med begrensede tidsmarginer skal skape trygghet og gjøre i stand til en verdig gravferd.

Du liker praktiske oppgaver, har sans for estetikk og er kjent med ritualer og tradisjoner ved gravferd.

 

Våre medarbeidere

Våre medarbeidere vil bli utfordret til å finne gode løsninger som imøtekommer det våre kunder og samarbeidspartnere etterspør. Som medarbeider hos oss utfordres du til å by på deg selv. Det du gjør skal gjøre at våre kunder og samarbeidspartnere kjenner seg ivaretatt. Du er med på å skape en plattform for utvikling og forandring.

Dette er en jobb som krever mye av deg, men er du den rette, vil du oppleve at du får enda mer tilbake. Vi har også Jølstadskolen som vil dekke vårt kompetansekrav.

 

Jølstadskolen favner all kompetanseutvikling i kjeden

Vi ønsker å effektivisere og heve kompetanseutvikling for å øke kvaliteten på våre medarbeidere. Med Jølstadskolen både sikrer vi og utvikler kompetansen på det som er kritiske prestasjonspunkter for en gravferdskonsulent.

Den enkelte medarbeider og medarbeideres leder har ansvar for at den enkelte medarbeider og gruppe av medarbeidere utvikler sin kompetanse i tråd med kjedens kompetansekrav. Jølstadskolens ulike emner og moduler er verktøyene vi benytter for å utvikle den enkeltes kompetanse.

Arbeidsgiver dekker kostnadene for Jølstadskolen for medarbeiderne.

 

Til grunn for Jølstadskolen ligger Mønsterplan for Jølstadskolen.

Mønsterplanen gir rammer for innholdet i kursene og beskriver målet for læring; hva man skal ha kompetanse om etter å ha gjennomført kursene, i forbindelse med:

  • Relasjonskompetanse
  • Fagkompetanse
  • Teamkompetanse
  • Kulturbygging

Denne mønsterplanen, med vekt på teamkompetanse, handler mye om hvordan vi kan gjøre hverandre gode og hvordan vi kan samarbeide effektivt for å nå mål. Videre handler det om hvordan en kan benytte seg effektivt av hverandres ressurser for å nå mål og levere best mulig.

 

Hva trenger en for å jobbe i et begravelsesbyrå?

I et begravelsesbyrå og et yrke som gravferdskonsulent handler det mye om det som må erfares og prøves. I et intervju på vår blogg har administrerende direktør, Jan Willy Løken, snakket om sin egen vei fra sommervikar til direktør:

«Det er ingen formelle krav for å jobbe i et begravelsesbyrå, og det medfører at vi har mange ulike bakgrunner. De som jobber hos oss kan ha helsefaglig bakgrunn, være pedagoger, sosionomer eller prester. Vi har også folk fra politiet som søker jobb. Gjennomgangstonen er at man er interessert i folk».

Om du er interessert eller nysgjerrig på hvordan det er å jobbe for Jølstad begravelsesbyrå, kan du ta kontakt direkte med et av våre kontorer.

 

Ledige stillinger

Besøk vår karriereside for mer informasjon å jobb i Jølstad, og for å se alle våre ledige stillinger eller sende oss en åpen søknad.

Gå til vår karriereside

Personvernerklæring for søkere til ledige stillinger