Om oss

Om Jølstad begravelsesbyrå

 • Hvem vi er

  Alle byråene betjenes av medarbeidere med god lokalkunnskap, og det legges stor vekt på tilrettelegging for familienes individuelle behov og ønsker. Se byråets oppgaver.

  Vi i Jølstad går på jobb hver dag for å hjelpe etterlatte med å ta farvel. Det gjør vi ved å ivareta begravelsesritualet. Vi deler kunnskap og veileder slik at de etterlatte får den begravelsen de har behov for. Noen vil ha det helt enkle og andre ønsker å arrangere en seremoni helt utenom det vanlige. Vi sørger for at valgene de etterlatte tar – uansett ønsker og omfang – blir gjennomført med verdighet og kvalitet. Vi lykkes når de etterlatte ser tilbake på begravelsen som et fint minne, der de har gjort valg som er riktige for dem. Begravelse er det viktigste ritualet vi har. Den reflekterer menneskets unike verdi. Når noen dør og skal begraves, er det vår oppgave å ivareta de etterlatte og gi dem mulighet til å ta farvel. Sånn at fortsettelsen kan bli lettere.

  Vi legger stor vekt på tilbakemelding fra de etterlatte. Tilbakemeldingene brukes som grunnlag for utvikling av tjenester og produkter i våre byråer. Se våre kundeomtaler.

  Frem til 2007 besto virksomheten utelukkende av kjedemedlemmer som var heleiet av Jølstad begravelsesbyrå AS. I 2007 ble kjedekonseptet utvidet. Det betyr at etablerte eller nystartede byråer utenfor kjeden kan søke medlemskap, og samtidig eie og drive sitt eget begravelsesbyrå. Dette skjer ved inngåelse av en kjedeavtale med Jølstad begravelsesbyrå AS.

  Ta kontakt med vår administrasjon dersom du er interessert i en uforpliktende og konfidensiell samtale om kjedemedlemskap i  Jølstad.

  Kontakt vår administrasjon

 • Vår historie

  I 1956 startet Odd Borgar Jølstad et begravelsesbyrå på Grefsen i Oslo. Han hadde i lengre tid studert bransjen og hentet sine kunnskaper fra denne. Disse kunnskapene, kombinert med hans sikre sans for kvalitet, stil, detaljer og systemer, gjorde at begravelsesbyrået raskt ble lagt merke til.

  Vår grunnleggende idé har i alle år vært å hjelpe mennesker i en av livets vanskeligste faser. Vi ønsker å dekke de etterlattes individuelle behov i forbindelse med dødsfall. Helt fra første stund har vi vært klar over at gode og deltakende medarbeidere er avgjørende for å møte mennesker i sorg.

  Våre byråer er enten eid av Jølstad begravelsesbyrå AS eller de er en del av Jølstad og vårt konsept, samtidig som de eier og driver sitt eget begravelsesbyrå.

  Ta kontakt med oss hvis du er interessert i et tilsvarende samarbeid.

 • Vårt samfunnsansvar

  Vi i Jølstad ønsker å ta et tydelig samfunnsansvar gjennom hvordan vi opptrer overfor våre interessenter. Til grunn skal alt vi foretar oss være bærekraftig og kan deles inn i tre hovedområder; økonomi-, miljø- og sosiale aspekt. Fordi vi er ledende innenfor vår bransje ser vi viktigheten av at vi har en sunn og åpen drift, er en attraktiv arbeidsplass, har høy kundetilfredshet og er innovative.

  Mer om vårt samfunnsansvar

 • Jølstadskolen

  Alle våre medarbeidere får opplæring gjennom Jølstadskolen. Vi er opptatt av at våre medarbeidere får nødvendig opplæring til å bistå etterlatte i prosessen de går gjennom ved et dødsfall.

  Få mer informasjon om Jølstadskolen her

Jobbe hos oss?

Mange bedrifter påstår at medarbeiderne er den viktigste ressursen de har. Slik er det ikke hos oss. I Jølstad er medarbeiderne den eneste ressursen. Våre kunder er i en livssituasjon hvor de trenger forståelse, varme og trygghet, og som gravferdskonsulent må du kunne vise engasjement og medfølelse, i tillegg til å hjelpe til med alt det praktiske ved en begravelse. Les mer om hvordan det er å jobbe hos Jølstad.

Se ledige stillinger
Bukett med kvister som har gåsunger
Mose og småplanter i en skog

Vår blogg

Her finner du nyhetssaker og aktuelt i forbindelse med oss som begravelsesbyrå og bransjen generelt. Vi legger også ut pressemeldinger og eventuelt lokale nyheter fra kontorene våre.

Utforsk innleggene

Trenger du hjelp til å planlegge en begravelse?

Kontakt oss

Våre tjenester

Se alle tjenester