Oslo | Grefsen | Jølstad begravelsesbyrå

Vi pusser opp lokalene våre og er midlertidig flyttet ut.
Ønsker du å møte oss på Grefsen kan vi treffes i Lettvintveien 39, som er rett over gaten for dagens lokaler (ring for avtale).

Grefsenveien 70 er stengt fra 27. mars 2023 til 1. september 2024.

Vi bistår etterlatte ved begravelser i hele Stor­-Oslo.

Byråer på Kalbakken, Smestad, Kirkeveien, Abildsø og Holtet.

 

Send henvendelse Hva koster en begravelse?
Inngang til kontorene våre på Grefsen
 • Om byrået

  Vi pusser opp byrået i Grefsenveien 70. Ønsker du samtale på Grefsen, har vi lokaler i Lettvintveien 39. Det er rett over veien fra vår vanlige adresse på Grefsen.

  Byrået ble etablert i 1956 i Kapellveien på Grefsen. Etter hvert som flere valgte å benytte byrået, fikk byrået behov for mer plass og flyttet i 1969 hovedkontoret til nåværende lokaler i Grefsenveien 70. Ved vårt kontor på Grefsen sitter også Jølstads administrasjon.

  Vakttelefonen vår er bemannet hele døgnet, også i helger og i høytider. Det betyr at du når som helst kan ringe oss ved behov for umiddelbar hjelp eller for å gjøre en forhåndsavtale for samtale. Ved Jølstad Grefsen har vi egen hentetjeneste ved dødsfall, som er i beredskap hele døgnet.

 • Beliggenhet og parkering

  Vi har midlertidig lokaler i Lettvintveien 39, med parkering utenfor lokalet.
  Grefsenveien 70 er under oppussing frem til våren 2024.

   

  Kommer du med kollektivt, er det trikkeholdeplass rett ovenfor. det er også kort vei ned til Storo, som er et knutepunkt for kollektivtrafikk i Oslo.

 • Finn oss

 • Samarbeidspartnere

  Blomsterpikene

  Jølstad gravstein

  Trenger du hjelp til å rydde, flytte, male og så videre i forbindelse med dødsfall, ta kontakt med Jesting eiendomsservice. Du finner mer info her: Jesting Eiendomsservice AS | Bistand ved dødsfall eller sosialt forfall

Våre ansatte

Send oss en henvendelse

Felter markert med * må fylles ut.