Om direktesending

Om direktesending

personer i seremonirom som ser på en direktesendt begravelse

Av og til klarer vi ikke å samle alle til begravelsen.

Spill film

Ser du etter en planlagt direktsendt begravelse?

Se oversikt over direktesendinger her

 

Filming av begravelsen

Når noen skal begraves, er det vår oppgave å ivareta de etterlatte og gi dem mulighet til å ta farvel.

Avstand er ikke lenger en hindring. Nå kan de som er langt borte ha muligheten til å komme nær, ved å følge med på en direktesending  eller se et sammendrag av seremonien i etterkant.

Direktesendingen gjøres tilgjengelig via avdødes minneside og man trenger kun å ha internettilgang for å delta i seremonien.

 

Direktesending (streaming)

Vi i Jølstad vet hvor viktig begravelsen er, men det er ikke alltid vi får deltatt i begravelsen vi gjerne skulle vært i.
Vi tilbyr ulike varianter av direktesending av begravelsen.

Be oss om et tilbud.

 

Utvidet direktesending (streaming)

Vi tilbyr også en mer omfattende videoproduksjon som gir en profesjonell lyd- og bildeopplevelse med flere kameraer. Videoproduksjonen kan kombineres med familiefoto og filmklipp fra avdødes liv. Det er også mulig at noen som ikke er tilstede kan dele sine minneord live med forsamlingen. Opptaket kan gjøres tilgjengelig i ettertid.

 

Overføring til nærliggende lokale ved store seremonier

Dersom det ventes flere deltakende enn det er plass til i seremonilokalet, kan vi videooverføre seremonien til et nærliggende lokale med meget god lyd- og bildekvalitet.

 

Et videominne

Et videominne er liten film på noen få minutter som summerer opp inntrykkene fra seremonien. Dette er et verdifullt minne som kan hentes opp senere og som kan deles på minnesiden for avdøde.

 

Våre kvalitetskrav

Vår avdeling i Jølstad Teknisk vet hvordan de kan filme i seremonier og samtidig respektere privatlivets fred og oppfylle personvernet. De følger våre regler for bilder og opptak.

Skulle filmen stoppe opp, forsøk å trykke oppdater øverst i nettleseren din.

Ønsker du mer informasjon om denne tjenesten?

Kontakt oss