Ny lokal byråleder i Jølstad begravelsesbyrå Sandvika

Aktuelt

Hans Morten Bruun er ny byråleder i Jølstad begravelsesbyrå Sandvika fra 1.2.2018.

Hans Morten Bruun, gravferdskonsulent i Jølstad
Kopirettigheter © Fotograf Håvard Storvestre. Det er gitt Jølstad Begravelsesbyrå ubegrenset fri bruksrett på alle bilder tatt av Fotograf Håvard Storvestre. Bildene er underlagt åndsverkloven og opphavsrett som gjør det ulovlig og selge bildene til tredjepart uten tillatelse.

Han startet sin karriere i Jølstad som gravferdskonsulent i Sandvika i 2003, før han flyttet over til vårt kontor på Smestad. Han har hatt ulike lederstillinger ved byrået i Oslo og har en bred kompetanse.

«Jeg gleder meg til å komme tilbake til Sandvika. Noe av det første jeg vil gjøre er å ta en prat med alle våre lokale samarbeidspartnere for å bli kjent med dem. Det har skjedd flere forandringer siden jeg var her sist. I tillegg til kontoret i Sandvika, har vi nå kontorer på Bekkestua, Vollen og i Asker.» sier Hans Morten Bruun.

Hans Morten Bruun er gift med Else Margarethe, som er fra Bærum og sammen har de tre barn. De bor på Gjettum.

 

Jølstad begravelsesbyrå er en ledende aktør i sin bransje og har alle forutsetninger for å beholde sin sterke markedsposisjon. Jølstad står for kvalitet og trygghet, og består av sterkt dedikerte medarbeidere som setter verdighet og service i sentrum.

Kontaktperson

Adm. direktør Jan Willy Løken, Begravelsesbyråkjeden Jølstad, tlf. 905 51 554