Hei! Vi ser du bruker en eldre versjon av Internet Explorer. Jolstad.no vises best i nyere nettlesere, så hvis du opplever problemer med siden, prøv å oppdatere nettleseren din til nyeste versjon.

X

Personvernerklæring for Begravelsesbyråkjeden Jølstad


Personvernerklæring for Begravelsesbyråkjeden Jølstad

  • Hvem er behandlingsansvarlig?

    Administrerende direktør Jan Willy Løken, er på vegne av Begravelsesbyråkjeden Jølstad behandlingsansvarlig for begravelsesbyråkjedens behandling av personopplysninger.

  • Hva er formålet?

    Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser (bl.a. vis a vis offentlige etater) etter avtale med deg.

    Vi benytter også opplysningene for å kunne gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med oppdraget du har gitt oss via e-post, telefon, SMS og postutsendelser.

    Opplysningene som du registrerer hos oss via vår nettside benyttes til tekniske, analytiske, lovpålagte og markedsførings- og kunderelaterte formål.

    - For å oppfylle avtaler med deg som kunde og bruker, herunder levere de tjenester som forespørres og administrere kunde- eller brukerforholdet
    - For å kunne forbedre nettsidens funksjonalitet, brukeropplevelse og innhold, samler og analyserer vi data om din og andre brukeres atferd.

  • Hva er det rettslige grunnlaget?

    Informasjon om navn, adresse, telefon, e-postadresse benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel 6 (b).

    Der du samtykker til det, benyttes også opplysningene til å gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp, via e-post, telefon og SMS. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel 6 (a). Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss.

  • Hvilke personopplysninger behandles og lagres?

    Vi behandler og lagrer følgende personopplysninger om deg som vår kunde, arvinger og andre pårørende:

    - Navn, adresse, telefonnummer, fødselsnummer, slektskapsforhold til avdøde og e-postadresse.

    For alle som har benyttet seg av våre nettsider, behandler og lagrer vi i tillegg:

    - Kilder for henvendelser, IP adresser

  • Hvor hentes personopplysningene fra?

    Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt til våre ansatte og/eller på våre nettsider i forbindelse med ditt kjøp. Når du besøker nettsiden vår, registrerer vi også informasjon om deg og din aktivitet i en såkalt cookie eller informasjonskapsel, og i noen tilfeller IP-adressen din. En cookie er en liten tekstfil som lagres på datamaskinen, mobilen eller nettbrettet ditt. Videre innhenter og lagrer vi opplysninger fra eventuelle bestillings- og kontaktskjemaer du selv fyller ut på vår nettside. Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden den best mulige opplevelsen og servicen. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies). Les mer om bruk av informasjonskapsler her.

    Første gang du besøker vår nettside, vil du få muligheten til å godkjenne eller avvise bruken av ikke-nødvendige cookies/informasjonskapsler.

  • Er det frivillig å gi fra seg personopplysningene?

    Det er frivillig å avgi personopplysninger til oss. Men skal vi kunne håndtere deg som kunde eller bruker av våre tjenester, og holde deg orientert om våre tjenester og produkter, har vi behov for å innhente og lagre visse opplysninger om deg.

  • Hvor lenge lagres personopplysningene?

    Om du blir kunde av oss, lagrer vi dine personopplysninger hos oss i henhold til kjøpsloven, og så lenge det er nødvendig for det formål personopplysningene ble samlet inn for. Om du benytter deg av våre bestillings- eller kontaktskjemaer på våre nettsider, lagrer vi informasjonen til hendelsen er løst.

  • Utleveres personopplysninger til tredjeparter?

    For å kunne oppfylle våre forpliktelser etter avtalen, utleveres nødvendige opplysninger til våre samarbeidspartnere, som eksempel: gravferdsetaten, blomsterleverandør, leverandør av minnesamvær etc. For å gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår, benytter vi informasjonskapsler utstedt av tredjepart.

    Ved kampanjer kan vi i tilfeller også dele epost eller telefonnummer med mediebyrået vårt. Dette fordrer at vi i forkant har hentet inn samtykke fra deg på at det kan brukes til det formålet.

    Utover dette vil vi ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det.

  • Informasjonssikkerhet- hvilket lovverk gjelder og hvilke rettigheter har den registrerte?

    Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll. Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter.

    Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene vi behandler og arkiverer om deg. Du har videre rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelse mot behandlingen og kreve rett til dataportabilitet.

    Spørsmål eller anmodninger om innsyn i opplysninger som er registrert om deg eller utøvelse av andre rettigheter, kan rettes til vårt personvernombud eller ved å sende en epost til kontaktinformasjon under.

    For å ta i bruk dine rettigheter bes du om å sende en epost til vårt personvernombud eller vår kontaktinformasjon (se kontaktdetaljer under). Vi vil be deg om å bekrefte identiteten din eller å oppgi ytterligere informasjon før vi lar deg ta i bruk dine rettigheter overfor oss. Dette gjør vi for å være sikre på at vi kun gir tilgang til dine personopplysninger til deg og ikke noen som gir seg ut for å være deg.

    Du kan til enhver tid trekke tilbake eventuelle samtykker til behandling av dine personopplysninger. Den enkleste måten å gjøre dette på, er å ta kontakt med vårt personvernombud.

    Vi vil svare på din henvendelse til oss så fort som mulig, og senest innen 30 dager.

    Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene, post@datatilsynet.no

  • Hvordan slettes og arkiveres personopplysningene?

    Vi og våre leverandører sletter og arkiverer i henhold til lovens bestemmelser. Du kan når som helst be om at dine personopplysninger blir slettet.

    Ønsker du å bli slettet som kunde, kan du sende en epost til personvern@jolstad.no

    Ønsker du å bli slettet fra vår database tilhørende vår nettside? Last ned vår sletterekvisisjon her.

  • Personvernombud

    Personvernombudet påser at personopplysningslovens regler om behandling av personopplysninger blir fulgt.

    Personvernombud for Begravelsesbyråkjeden Jølstad er advokat Heide Lill Mollestad Oppegaard, heidilill@advokatmollestadoppegaard.no mobil 95113124.

  • Kontaktinformasjon

    Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresser:

    personvern@jolstad.no

    Jølstad begravelsesbyrå AS
    Pb 74, Nydalen
    0409 Oslo

    Behandlingsansvarlig: adm. dir. Jan Willy Løken, jwl@jolstad.no , mobnr.905 51 554

Vi fant dessverre ingen resultater som matchet søkekriteriene dine. Prøv gjerne noen andre søkeord.