Sarpsborg | Sarpsborg begravelsesbyrå

Sarpsborg begravelsesbyrå ble etablert i 1907, og er det eldste lokaleide begravelsesbyrået for Sarpsborg og omegn. Benjamin Nordling er innehaver av byrået.

Send henvendelse Våre priser (PDF)
Sarpsborg kontor fasade
 • Om kontoret

  Et begravelsesbyrå med historie

  Vi har dyktige ansatte som vi er stolte av. Mange kjenner oss også som tidligere Tune og Skjeberg begravelsesbyrå og Borgersen & Grandal. Siden 1980 har vi holdt til i våre nåværende lokaler midt i Sarpsborg sentrum. Vi tilbyr også parkering til pårørende på vår eiendom.

  Vi har valgt oss et medlemskap hos Jølstad, som er vårt kvalitetsstempel for å holde et høyt faglig nivå rent praktisk, men også på det menneskelig planet. Vi skal være gode veiledere.

  Døgnbemannet vakttelefon og hentetjeneste

  Vi betjener hovedsakelig Sarpsborg, Tune, Skjeberg, Hafslund, Varteig, Borge, Fredrikstad, Halden, Råde og Rygge, men er behjelpelig over hele Østfold.

  Vakttelefonen vår er bemannet hele døgnet, også i helger og i høytider. Du kan når som helst ringe oss ved behov for hjelp eller for å gjøre en avtale for samtale, vår hentetjeneste er i beredskap hele døgnet.

  Ring oss for å gjøre avtale, det hender kontoret er stengt da vi er ute i seremoni.

  Tilretteleggelse for ulike typer seremonier og ønsker

  Hos Sarpsborg begravelsesbyrå tilrettelegger vi for alle typer seremonier og kan veilede etter personlige og økonomiske ønsker. Vi har også egne gravferdstalere dersom det er ønskelige med en alternativ tilrettelagt seremoni hvor man vil skreddersy sitt eget opplegg. Vi har lang erfaring i å bistå med dette. Ingen mennesker er like, hvorfor skal begravelser være det?

  Det er mye å ta stilling til, men det praktiske kan vi hjelpe til med.
  I tillegg har vi god kompetanse på forsendelser av kister både innenlands og utenlands. Takket være vårt medlemskap hos Jølstad har vi en egen forsendelsesavdeling som bistår oss ved behov.

 • Beliggenhet og parkering

  Vi har et stort samtalerom, god kaffe og trivelige medarbeidere som bistår i planlegging og gjennomføring av begravelser.

  Stor parkeringsplass rett utenfor huset.

 • Finn oss

 • Samarbeidspartnere

  Vi bestiller blomster av lokale samarbeidspartnere.

  Spør oss om råd vedr minnesamvær og catering.

Våre ansatte

Send oss en henvendelse

Felter markert med * må fylles ut.