Sarpsborg | Sarpsborg begravelsesbyrå

Sarpsborg begravelsesbyrå ble etablert i 1907 og er et av Norges eldste begravelsesbyråer. Vi er et lokaleid begravelsesbyrå, drevet av familiene Nordling og Pedersen hvorav den ene er tredje generasjon i bransjen.

Send henvendelse Hva koster en begravelse?
 • Om byrået

  Et begravelsesbyrå med historie

  Vi er det eldste begravelsesbyrå i Sarpsborg. Etter 43 år i Kirkegata i sentrum, flyttet vi 1. juni 2023 til Tuneveien 8, rett ved Landekrysset.
  Her har vi pusset opp bygningen fra grunnen av og vi har fått større og lysere lokaler. Parkering til de pårørende på eiendommen. Bygningen ligger langs Tuneveien og er lett å finne.

  Vi er tilknyttet Jølstad som er vårt kvalitetsstempel ved at vi må holde et høyt faglig nivå rent praktisk, men også på det menneskelig planet. Vi skal være gode veiledere og medmennesker for deg som trenger bistand i en vanskelig tid.

  Vi har dyktige ansatte som vi er stolte av. Mange kjenner oss også som tidligere Tune og Skjeberg begravelsesbyrå samt Borgersen & Grandal.

  Døgnbemannet vakttelefon og hentetjeneste

  Vi betjener hovedsakelig Sarpsborg, Tune, Skjeberg, Hafslund, Varteig, Borge, Fredrikstad, Halden, Råde og Rygge, men er behjelpelig over hele Østfold.

  Vakttelefonen vår er bemannet hele døgnet, også i helger og i høytider. Du kan når som helst ringe oss ved behov for hjelp eller for å gjøre en avtale for samtale, vår hentetjeneste er i beredskap hele døgnet.

  Ring oss for å gjøre avtale, det hender lokalene er stengt da vi er ute i seremoni.

  Tilretteleggelse for ulike typer seremonier og ønsker

  Hos Sarpsborg begravelsesbyrå tilrettelegger vi for alle typer seremonier og kan veilede etter personlige og økonomiske ønsker. Vi har også egne gravferdstalere dersom det er ønskelige med en alternativ tilrettelagt seremoni hvor man vil skreddersy sitt eget opplegg. Vi har lang erfaring i å bistå med dette. Ingen mennesker er like, hvorfor skal begravelser være det?

  Det er mye å ta stilling til, men det praktiske kan vi hjelpe til med.
  I tillegg har vi god kompetanse på forsendelser av kister både innenlands og utenlands. Takket være vårt medlemskap hos Jølstad har vi en egen forsendelsesavdeling som bistår oss ved behov.

 • Beliggenhet og parkering

  Vi har nye, lyse lokaler, god kaffe og trivelige medarbeidere som bistår i planlegging og gjennomføring av begravelser. Vi har lokaler på Lande, rett ved Landekrysset.

  Parkering på eiendommen.

 • Finn oss

 • Samarbeidspartnere

  Vi bestiller blomster av lokale samarbeidspartnere.

  Spør oss om råd vedr minnesamvær og catering.

  Vi heier Sparta!

Våre ansatte

Send oss en henvendelse

Felter markert med * må fylles ut.