Besøksadresse:

Postadresse:

Åpningstider:

Mohagalia 3, 2770 Jaren

Postboks 110, 2714 Jaren

Hele uken Etter avtale
Vakttelefon Døgnåpen

Telefon:

Vakttelefon:

E-post adresse:

Det er brødrene Håvard og Erland Ekeberg som eier Hadeland begravelsesbyrå. Byrået ble etablert av familien Treholt i 1962, og er Hadelands eldste begravelsesbyrå. Kjell Bjerke drev byrået i mange år, før Gærd og Bjørn Gustavsen overtok.

Våre minnesider

Ta kontakt

 • Om kontoret

  Eiere av tre begravelsesbyråer

  Gustavsen var byråets innehavere i nesten 20 år, men da Bjørn plutselig døde, valgte Gærd å selge byrået til brødrene Ekeberg. 01.01.2009 tok de over og byrået ble samtidig en del av  Jølstad.

  Brødrene Ekeberg eier også Jølstad begravelsesbyrå avd. Gran, som de startet opp 01.10.2007, samt Lunner begravelsesbyrå som de overtok 01.01.2010. Lunner begravelsesbyrå har endret navn til Jølstad begravelsesbyrå avd. Lunner.

   

 • Vakttelefon og hentetjeneste

  Vakttelefon og egen hentetjeneste bemannet hele døgnet

  Vakttelefonen vår er bemannet hele døgnet, også i helger og i høytider. Det betyr at du når som helst kan ringe oss ved behov for umiddelbar hjelp eller for å gjøre en forhåndsavtale for samtale. Vi har egen hentetjeneste ved dødsfall, som er i beredskap hele døgnet.

 • Beliggenhet og parkering

  Vi holder til i Mohagen, og navnet som markedsføres er Jølstad begravelsesbyrå. Lokalet rommer kontor, samtalerom, seremonirom, utstillingsrom for kister, gravlykter og gravsteiner, gravsteinsverksted, lager og garasjeanlegg med mer.

  Etter avkjøring fra R4, kjører du mot Mohagen Øst, og svinger opp i Mohagalia etter kun noen få meter. Vi har kontor i det andre bygget på høyre side, i samme bygg som Hadeland bilglass. Det er rikelig med parkeringsplasser.

 • Blomster til begravelse

  Vi er behjelpelige med blomster til begravelse. Vi samarbeider vi med Aashaug blomster i Brandbu. Blomstene bestilles hos oss, og vi videreformidler til blomsterbutikken. Vi er ikke et fordyrende mellomledd. Besøk gjerne Facebook-siden til vår blomsterforbindelse Aashaug blomster (avd. Brandbu).

  Vi betjener nærkommunene Gran, Lunner og Jevnaker, men tar også på oss oppdrag utenfor Hadelandsdistriktet.

Våre ansatte

Erland Ekeberg

Byråleder

Håvard Ekeberg

Gravferdskonsulent

Kari Solveig Rødningsby Ekeberg

Gravferdskonsulent

Øyvind Haglund Sogn

Gravferdskonsulent

Send oss en henvendelse

Send oss en henvendelse