Hadeland | Hadeland begravelsesbyrå

Vi betjener nærkommunene Gran, Lunner og Jevnaker, men tar også på oss oppdrag utenfor Hadelandsdistriktet.

Send henvendelse Hva koster en begravelse?
Hadeland kontor fasade
 • Om byrået

  Eiere av tre begravelsesbyråer

  Gustavsen var byråets innehavere i nesten 20 år, men da Bjørn plutselig døde, valgte Gærd å selge byrået til brødrene Ekeberg. 01.01.2009 tok de over og byrået ble samtidig en del av Jølstad.

  Brødrene Ekeberg eier også Jølstad begravelsesbyrå avd. Hadeland, som de startet opp 01.10.2007, samt Lunner begravelsesbyrå som de overtok 01.01.2010. Lunner begravelsesbyrå har endret navn til Jølstad begravelsesbyrå avd. Lunner.
  Byråene på Hadeland er å finne på Brandbu, Jaren, Gran, Roa og Harestua.

  Vi betjener nærkommunene Gran, Lunner og Jevnaker, men tar også på oss oppdrag utenfor Hadelandsdistriktet.

 • Vakttelefon og hentetjeneste

  Vakttelefon og egen hentetjeneste bemannet hele døgnet

  Vakttelefonen vår er bemannet hele døgnet, også i helger og i høytider. Det betyr at du når som helst kan ringe oss ved behov for umiddelbar hjelp eller for å gjøre en forhåndsavtale for samtale. Vi har egen hentetjeneste ved dødsfall, som er i beredskap hele døgnet.

 • Beliggenhet og parkering

  Vi holder til i Mohagen, og navnet som markedsføres er Jølstad begravelsesbyrå. Lokalet rommer kontor, samtalerom, seremonirom, utstillingsrom for kister, gravlykter og gravsteiner, gravsteinsverksted, lager og garasjeanlegg med mer.

  Etter avkjøring fra R4, kjører du mot Mohagen Øst, og svinger opp i Mohagalia etter kun noen få meter. Vi har lokaler i det andre bygget på høyre side, i samme bygg som Hadeland bilglass. Det er rikelig med parkeringsplasser.

 • Finn oss

 • Blomster til begravelse

  Vi er behjelpelige med blomster til begravelse. Vi samarbeider vi med Aashaug blomster i Brandbu. Blomstene bestilles hos oss, og vi videreformidler til blomsterbutikken. Vi er ikke et fordyrende mellomledd. Besøk gjerne Facebook-siden til vår blomsterforbindelse Aashaug blomster (avd. Brandbu).

Våre ansatte

Send oss en henvendelse

Felter markert med * må fylles ut.