Hei! Vi ser du bruker en eldre versjon av Internet Explorer. Jolstad.no vises best i nyere nettlesere, så hvis du opplever problemer med siden, prøv å oppdatere nettleseren din til nyeste versjon.

X

Akershus

Lillestrøm


Historien starter allerede i 1926 da Aagot Isaksen etablerte Isaksen Blomster. Noen år senere ble Isaksen begravelsesbyrå etablert og det var Edvin Isaksen, som drev dette. Grete Eriksen og Karin Halvorsen var ansvarlig for bedriften fra 60-tallet. Byrået ble en del av Begravelsesbyråkjeden Jølstad i 1989.

Vakttelefon: 64 84 67 50


Se vår prisliste      Kontakt oss

Besøksadresse

Adolph Tidemands gate 12

2000 Lillestrøm

Postadresse

Adolph Tidemands gate 12

2000 Lillestrøm

Kontakt

Telefon: 64 84 67 50

Vakttelefon: 64 84 67 50

Mail: lillestrom@jolstad.no

Åpningstider

Mandag - fredag: 08.30 - 16.00 (15.00)

Helg: Etter avtale. Ring vår vakttelefon.


Vakttelefonen er bemannet hele døgnet, også i helger og i høytider. Du kan når som helst kan ringe oss ved behov for umiddelbar hjelp eller for å gjøre en forhåndsavtale for samtale. Vi har egen hentetjeneste ved dødsfall, som er i beredskap hele døgnet.

I samarbeid med Sveums begravelsesbyrå bistår vi med gravferd i Skedsmo, Fet, Gjerdrum, Lørenskog, Nittedal, Rælingen, Sørum, Enebakk og Ullensaker.

Du finner oss på gateplan i Borggården (i krysset mellom Adolph Tidemands gate og Voldgata). Det er avgiftsparkering like utenfor kontoret (i Voldgata), alternativt kan man benytte Byhaven parkeringshus i Voldgata.

Ansatte


Terje Sveum

byråleder

Torleif Clausen Hjellødegård

gravferdskonsulent

Anita Løvstad

gravferdskonsulent

Eli Rambøl

senior gravferdskonsulent

Per Stian Vikan

senior gravferdskonsulent

Thomas Hansen

gravferdskonsulent

Nils Olav Årdal

gravferdskonsulent

Kontakt oss