Sarpsborg begravelsesbyrå

Kirkegata 29, 1704 Sarpsborg

Telefon: 69 13 01 30

Vakttelefon: 69 13 01 30

E-post: sarpsborg@jolstad.no

Postadresse:
Kirkegata 29, Postboks 608, 1704 Sarpsborg

Åpningstider:

Hele uken: Etter avtale
Vakttelefon: Døgnåpen

Lokalene til Jølstad i Sarpsborg


Sarpsborg begravelsesbyrå ble etablert i 1907, og er det eldste lokaleide begravelsesbyrået for Sarpsborg og omegn. Benjamin Nordling er innehaver av byrået.

Et begravelsesbyrå med historie

Vi har dyktige ansatte som vi er stolte av. Mange kjenner oss også som tidligere Tune og Skjeberg begravelsesbyrå og Borgersen & Grandal. Siden 1980 har vi holdt til i våre nåværende lokaler midt i Sarpsborg sentrum. Vi tilbyr også parkering til pårørende på vår eiendom.

Vi har valgt oss et medlemskap hos Jølstad, som er vårt kvalitetsstempel for å holde et høyt faglig nivå rent praktisk, men også på det menneskelig planet. Vi skal være gode veiledere.

Døgnbemannet vakttelefon og hentetjeneste

Vi betjener hovedsakelig Sarpsborg, Tune, Skjeberg, Hafslund, Varteig, Borge, Fredrikstad, Halden, Råde og Rygge, men er behjelpelig over hele Østfold.

Vakttelefonen vår er bemannet hele døgnet, også i helger og i høytider. Du kan når som helst ringe oss ved behov for hjelp eller for å gjøre en avtale for samtale, vår hentetjeneste er i beredskap hele døgnet.

Tilretteleggelse for ulike typer seremonier og ønsker

Hos Sarpsborg begravelsesbyrå tilrettelegger vi for alle typer seremonier og kan veilede etter personlige og økonomiske ønsker. Vi har også egne gravferdstalere dersom det er ønskelige med en alternativ tilrettelagt seremoni hvor man vil skreddersy sitt eget opplegg. Vi har lang erfaring i å bistå med dette. Ingen mennesker er like, hvorfor skal begravelser være det?

Det er mye å ta stilling til, men det praktiske kan vi hjelpe til med.
I tillegg har vi god kompetanse på forsendelser av kister både innenlands og utenlands. Takket være vårt medlemskap hos Jølstad har vi en egen forsendelsesavdeling som bistår oss ved behov.

Våre ansatte

Benjamin Nordling

Byråleder

Hans Kristian Helgesen

Gravferdskonsulent

Svein Åge Johansen

Gravferdskonsulent

Birgit Groth

Gravferdskonsulent

Heidi Løkke Sletner

Gravferdskonsulent