Jaren | Jølstad begravelsesbyrå

Vi betjener nærkommunene Gran, Lunner og Jevnaker, men tar også på oss oppdrag utenfor Hadelandsdistriktet.

Send henvendelse Hva koster en begravelse?
Lokalene til Jølstad begravelsesbyrå i Hadeland
 • Om byrået

  Det er brødrene Håvard og Erland Ekeberg som etablerte byrået på Hadeland 01.10.2007, og fortsatt eier det i dag. Begravelsesbyrået hadde først lokaler på Jaren Center, men fra 01.12.2011 flyttet de inn i helt nytt og egenbygd lokale i Mohagalia. Lokalet rommer kontor, samtalerom, seremonirom, utstillingsrom for kister, gravlykter og gravsteiner, gravsteinsverksted, lager og garasjeanlegg med mer.

  01.01.2009 overtok brødrene Ekeberg også driften av Hadeland begravelsesbyrå og 01.01.2010 Lunner begravelsesbyrå (som senere har endret navn til Jølstad begravelsesbyrå avd. Lunner). Alle 5 byråene er en del av Jølstad, og kontorene på Hadeland er å finne på Brandbu, Jaren, Gran, Roa og Harestua.

   

 • Vakttelefon og hentetjeneste

  Vakttelefonen vår er bemannet hele døgnet, også i helger og i høytider. Det betyr at du når som helst kan ringe oss ved behov for umiddelbar hjelp eller for å gjøre en forhåndsavtale for samtale. Vi har egen hentetjeneste ved dødsfall, som er i beredskap hele døgnet.

 • Beliggenhet og parkering

  Vi holder til i Mohagen. Etter avkjøring fra Riksvei 4, kjør mot Mohagen Øst, og sving opp i Mohagalia etter kun få meter. Vi har da lokaler i det andre bygget på høyre side, i samme bygg som Hadeland bilglass. Det er rikelig med parkeringsplasser.

 • Finn oss

 • Samarbeidspartnere

  Når det gjelder blomster til begravelser, samarbeider vi med Aashaug blomster i Brandbu. Blomstene bestilles hos oss, og vi videreformidler til blomsterbutikken. Vi er ikke et fordyrende mellomledd. Besøk gjerne Facebook-siden til vår blomsterforbindelse Aashaug blomster (avd. Brandbu).

Våre ansatte

Send oss en henvendelse

Felter markert med * må fylles ut.