Lunner | Jølstad begravelsesbyrå

Vi betjener nærkommunene Gran, Lunner og Jevnaker, men tar også på oss oppdrag utenfor Hadelandsdistriktet.

Send henvendelse Hva koster en begravelse?
Lunner kontor fasade
 • Om byrået

  Det er brødrene Håvard og Erland Ekeberg som eier Jølstad begravelsesbyrå avd. Lunner. Byrået i Lunnerlinna ble etablert av Odd Nilsen med frue i 1970, under navnet Lunner begravelsesbyrå. Nilsen hadde først drevet blomsterbutikk i 10 år, men fra 1970 ble det både blomster og begravelsesbyrå. I 1990 overtok Hans Narve Berg, før han solgte videre til Gøril Kraggerud i 1997.

  Nytt navn og lokaler med samtalerom og utstillinger

  I 2009 solgte hun blomsterbutikken, og 01.01.2010 overtok Brødrene Ekeberg byrået. Begravelsesbyrået ble da samtidig en del av Jølstad. Blomsterbutikken ble nedlagt i 2011, og lokalene omgjort til rent begravelsesbyrå med samtalerom og utstillingsrom for kister, gravlykter og gravsteiner. Fra 01.08.2016 er byrået flyttet til den gamle, ærverdige Garverigården, og navnet endret til Jølstad begravelsesbyrå avd. Lunner.

  Brødrene Ekeberg eier også Hadeland begravelsesbyrå, som de overtok 01.01.2009, og Jølstad begravelsesbyrå avd. Gran, som de startet opp 01.10.2007. Byråene på Hadeland er å finne på Brandbu, Jaren, Gran, Roa og Harestua.

  Døgnbemannet vakttelefon og hentetjeneste

  Vakttelefonen vår er bemannet hele døgnet, også i helger og i høytider. Det betyr at du når som helst kan ringe oss ved behov for umiddelbar hjelp eller for å gjøre en forhåndsavtale for samtale. Vi har egen hentetjeneste ved dødsfall, som er i beredskap hele døgnet.

  Vi betjener nærkommunene Gran, Lunner og Jevnaker, men tar også på oss oppdrag utenfor Hadelandsdistriktet.

 • Beliggenhet og parkering

  For å finne lokalene våre kan du svinge av fra Hadelandsvegen like sør for Lunner rådhus, og inn på Garverivegen. Det er rikelig med parkeringsplasser utenfor bygget.

 • Finn oss

 • Samarbeidspartnere

  Vi hjelper deg med blomstene til begravelsen

  Når det gjelder blomster til begravelser, samarbeider vi med Den Kreative Spire som har butikk i Garverivegen 8 – rett over tunet. Blomstene bestilles hos oss, og vi videreformidler til blomsterbutikken. Vi er ikke et fordyrende mellomledd. Besøk gjerne Facebook-siden til vår blomsterforbindelse Den Kreative Spire.

Våre ansatte

Send oss en henvendelse

Felter markert med * må fylles ut.