Hei! Vi ser du bruker en eldre versjon av Internet Explorer. Jolstad.no vises best i nyere nettlesere, så hvis du opplever problemer med siden, prøv å oppdatere nettleseren din til nyeste versjon.

X

Oppland

Jølstad begravelsesbyrå avd. Gran


Det er brødrene Håvard og Erland Ekeberg som etablerte byrået på Hadeland 1.10.2007, og fortsatt eier det. Begravelsesbyrået hadde først kontor på Jaren Center, men fra 1.12.2011 flyttet de inn i helt nytt og egenbygd lokale i Mohagalia. Lokalet rommer både kontor, samtalerom, seremonirom, utstillingsrom for kister, gravlykter og gravsteiner, gravsteinsverksted, lager og garasjeanlegg med mer.

Vakttelefon: 61 33 20 30


Se vår prisliste      Kontakt oss

Besøksadresse

Mohagalia 3

2770 Jaren

Postadresse

Mohagalia 3

Postboks 110

2714 Jaren

Kontakt

Telefon: 61 33 20 30

Vakttelefon: 61 33 20 30

Mail: hadeland@jolstad.no

Åpningstider

Mandag - fredag: Etter avtale

Helg: Etter avtale. Ring vår vakttelefon.


1.1.2009 overtok brødrene Ekeberg også driften av Hadeland begravelsesbyrå og 1.1.2010 Lunner begravelsesbyrå (som senere har endret navn til Jølstad begravelsesbyrå avd. Lunner). Alle tre byråene er medlemmer av Begravelsesbyråkjeden Jølstad.

Vi holder til i Mohagen. Etter avkjøring fra Riksvei 4, kjør mot Mohagen Øst, og sving opp i Mohagalia etter kun få meter. Vi har da kontor i det andre bygget på høyre side, i samme bygg som Hadeland bilglass. Det er rikelig med parkeringsplasser.

Vakttelefonen er bemannet hele døgnet, også i helger og i høytider. Det betyr at du når som helst kan ringe oss ved behov for umiddelbar hjelp eller for å gjøre en forhåndsavtale for samtale. Vi har egen hentetjeneste ved dødsfall, som er i beredskap hele døgnet.

Når det gjelder blomster til begravelser, samarbeider vi med Aashaug blomster i Brandbu. Blomstene bestilles hos oss, og vi videreformidler til blomsterbutikken. Vi er ikke et fordyrende mellomledd. Besøk gjerne Facebook-siden til vår blomsterforbindelse Aashaug blomster (avd. Brandbu) .

Vi betjener nærkommunene Gran, Lunner og Jevnaker, men tar også på oss oppdrag utenfor Hadelandsdistriktet.

Ansatte


Erland Ekeberg

byråleder

Håvard Ekeberg

gravferdskonsulent

Kari Solveig Rødningsby Ekeberg

gravferdskonsulent

Øyvind Haglund Sogn

gravferdskonsulent

Kontakt oss