Drammen | Bragernes | Jølstad begravelsesbyrå

Drammen Begravelsesbyrå ble etablert helt tilbake i 1871 og er siden 1997 en del av Jølstad begravelsesbyråer. Vi betjener nærkommunene Drammen, Lier, Øvre og Nedre Eiker, Hof, Hurum, Modum, Røyken, Sande og Svelvik.

Send henvendelse Hva koster en begravelse?
Utsiden av kontorene til Jølstad begravelsesbyrå i Bragernes, Haugesgate, Drammen
 • Om byrået

  Velkommen til våre lyse, pene lokaler med samtalerom, kisteutstilling og steinutstilling.

  Drammen Begravelsesbyrå ble etablert helt tilbake i 1871 og er et av landets eldste byråer. I to generasjoner ble byrået drevet av familien Skinnemoen. Centrum begravelsesbyrå ble i 1999 innlemmet i virksomheten og i 1997 ble byrået en del av Jølstad begravelsesbyråer.

  Tidligere Floberg begravelsesbyrå jobber også ut fra dette byrået. Floberg begravelsesbyrå ble etablert i 1999 og ble en del av Jølstad i 2008.

  Vakttelefonen vår er bemannet hele døgnet, også i helger og i høytider. Det betyr at du når som helst kan ringe oss ved behov for umiddelbar hjelp eller for å gjøre en forhåndsavtale for en samtale. Vi har egen hentetjeneste ved dødsfall, som er i beredskap hele døgnet.

 • Beliggenhet og parkering

  Lokalet vårt ligger ikke langt fra Bragernes kirkegård. Parkering finner du bak bygget vårt. Parkeringskort kan hentes hos oss for fri parkering.

 • Finn oss

 • Samarbeidsparnere

  Gravstein leveres av Stein1 og Jølstad gravstein.

Våre ansatte

Send oss en henvendelse

Felter markert med * må fylles ut.