Hokksund – Øvre Eiker | Jølstad begravelsesbyrå

Begravelse er det viktigste ritualet vi har. Vi hjelper mennesker i Øvre Eiker og Hokksund i en av livets vanskeligste faser. Vi ønsker å dekke de etterlattes individuelle behov i forbindelse med dødsfall.

Sammen med deg som etterlatt hjelper vi deg med alle praktiske spørsmål og gjøremål ved en begravelse.

Send henvendelse Våre priser (PDF)
Utsiden av Jølstad begravelsesbyrå i Hokksund, Buskerud, Kamilles blomster
 • Om kontoret

  Kontoret vårt ved Hokksund betjener nærkommunene i Drammen, Lier, Øvre Eiker, Nedre Eiker, Holmestrand, Hurum, Modum, Røyken, Sande og Svelvik. Du er hjertelig velkommen til å komme innom våre kontorer, men om ønskelig kan vi også komme hjem til deg for en planleggingssamtale.

  Sitter vi ikke på kontoret, kan du ringe vår vakttelefon på 32 80 75 80. Vakttelefonen er bemannet hele døgnet, også i helger og i høytider. Det betyr at du når som helst kan ringe oss ved behov for umiddelbar hjelp eller for å gjøre en forhåndsavtale for samtale. Vi har egen hentetjeneste ved dødsfall, som er i beredskap hele døgnet.

 • Beliggenhet og parkering

  Lokalene ligger sentralt til i hovedgaten og har utstilling av kistehjørner, gravstein, samt et stort og fint samtalerom i lokalet.

  For parkering har vi svært gode parkeringsforhold i gata utenfor lokalene med både handicap-parkering og en større parkeringsplass like ved.

 • Finn oss

Våre ansatte

Send oss en henvendelse

Felter markert med * må fylles ut.