Drammen | Hokksund – Øvre Eiker | Jølstad begravelsesbyrå

Begravelse er det viktigste ritualet vi har. Vi hjelper mennesker i Øvre Eiker og Hokksund i en av livets vanskeligste faser. Vi ønsker å dekke de etterlattes individuelle behov i forbindelse med dødsfall.

Sammen med deg som etterlatt hjelper vi deg med alle praktiske spørsmål og gjøremål ved en begravelse.

Send henvendelse Hva koster en begravelse?
Utsiden av Jølstad begravelsesbyrå i Hokksund, Buskerud, Kamilles blomster
 • Om byrået

  Byrået vårt ved Hokksund betjener nærkommunene i Drammen, Lier, Øvre Eiker, Nedre Eiker, Holmestrand, Hurum, Modum, Røyken, Sande og Svelvik. Du er hjertelig velkommen til å komme innom våre lokaler, men om ønskelig kan vi også komme hjem til deg for en planleggingssamtale.

  Er vi ikke tilstede i lokalene, kan du ringe vår vakttelefon på 32 80 75 80. Vakttelefonen er bemannet hele døgnet, også i helger og i høytider. Det betyr at du når som helst kan ringe oss ved behov for umiddelbar hjelp eller for å gjøre en forhåndsavtale for samtale. Vi har egen hentetjeneste ved dødsfall, som er i beredskap hele døgnet.

 • Beliggenhet og parkering

  Lokalene ligger sentralt til i hovedgaten og har utstilling av kistehjørner, gravstein, samt et stort og fint samtalerom i lokalet.

  For parkering har vi svært gode parkeringsforhold i gata utenfor lokalene med både handicap-parkering og en større parkeringsplass like ved.

 • Finn oss

Våre ansatte

Send oss en henvendelse

Felter markert med * må fylles ut.