Jobbe hos Jølstad

Ledige stillinger hos Jølstad

Jobbe hos Jølstad

Ledige stillinger hos Jølstad

Mange bedrifter påstår at medarbeiderne er den viktigste ressursen de har. Slik er det ikke hos oss. I  Jølstad er medarbeiderne den eneste ressursen.

Våre kunder er i en livssituasjon hvor de trenger forståelse, varme og trygghet, og som gravferdskonsulent må du kunne vise engasjement og medfølelse, i tillegg til å hjelpe til med alt det praktiske ved en begravelse.

Våre medarbeidere

Våre medarbeidere vil bli utfordret til å finne gode løsninger som imøtekommer det våre kunder og samarbeidspartnere etterspør. Som medarbeider hos oss utfordres du til å by på deg selv. Det du gjør skal gjøre at våre kunder og samarbeidspartnere kjenner seg ivaretatt. Du er med på å skape en plattform for utvikling og forandring.

Dette er en jobb som krever mye av deg, men er du den rette, vil du oppleve at du får enda mer tilbake. Vi har og Jølstadskolen som vil dekke vårt kompetansekrav.

Hva kreves av deg som gravferdskonsulent?

Våre verdier: Mot, empati og kvalitet  er styrende for hvordan du møter etterlatte og utfører dine arbeidsoppgaver. Du kan formidle trygghet i samtale med andre mennesker, samtidig som du evner å organisere mange små og store detaljer på en ryddig og effektiv måte. Din styrke er at du beholder roen, oversikten og nødvendig fremdrift selv når du skulle ønske at du hadde mer tid til rådighet.

I vårt yrke er det mange tunge løft, så du må ha god fysikk. Det kan til tider være både hektisk og stressende når vi med begrensede tidsmarginer skal skape trygghet og gjøre i stand til en verdig gravferd.

Du liker praktiske oppgaver, har sans for estetikk og er kjent med ritualer og tradisjoner ved gravferd.

Kiste bæres ut fra begravelsesbil av grevferdskonsulenter fra Jølstad begravelsesbyrå

 

Ekstrahjelp og vaktmannskaper

I perioder med ekstra stort arbeidspress, under ferieavvikling eller i våre døgnbemannede vakttjeneste for henting av døde, trenger vi ekstrahjelpere. Send oss en åpen søknad eller kontakt oss direkte dersom du har spørsmål

Ledige stillinger