Asker

Vi har flere begravelsesbyråer rundt om i landet og bistår etterlatte med begravelser. Vi har kontorer i Asker, Røyken og Hurum men vi tilbyr også hjemmebesøk hvis ønskelig.

Våre erfarne gravferdskonsulenter vil veilede deg gjennom hele prosessen med omsorg og respekt, uansett hvor du befinner deg.

Send henvendelse Våre priser
Lokale begravelsesbyråer i Asker

Kontaktinformasjon

E-postadresse: sandvika@jolstad.no

Kom i kontakt med oss på e-post, kontaktskjemaet på denne siden eller start en chat.

Finn ditt lokale kontor i Asker

Våre gravferdskonsulenter

Våre gravferdskonsulenter er dyktige og erfarne fagpersoner som forstår viktigheten av å gi en personlig og verdig avskjed til dine kjære. De vil veilede deg gjennom hele prosessen med å planlegge en begravelse, med omsorg og respekt for å hjelpe deg med å hedre minnet om din kjære.

Herrehender holder en kaffekopp

Jølstad begravelsesbyrå i Asker

 • Begravelser i Asker

  Byråene våre under navnet A. Thrana, Røyken og Hurum begravelsesbyrå er også en del av Jølstad.

  Hos oss har du flere valgmuligheter for seremoni, og vi legger stor vekt på å møte dine behov. Med kontorer flere steder i Asker, har vi god oversikt over området, inkludert Oslo, Bærum, Lier, Drammen, Tofte og andre nærliggende områder.

  Leter du etter minnesider, har vi minnesider i Asker, hvor du kan søke etter «Asker» og se nylige dødsfall.

 • Kirker i Asker

  Det finnes flere kirker i Asker som egner seg til begravelsesseremonier. Asker kirke, som er prostkirken i Asker er nok den mest kjente. Beliggenheten til kirken og avdødes tilhørighet vil naturligvis være viktig for mange, og vi kan hjelpe deg med å finne kirken som passer best til formålet.

  I tillegg til kirker kan vi også tilby alternative seremonirom. Vi legger til rette for livssynsåpne seremonier uavhengig av trosretning. Vårt fokus ligger på å skape en verdig avskjed som ivaretar avdødes ønsker og livssyn.

 • Gravplasser i Asker

  Asker kommune har totalt 9 store og små gravplasser. På Den Norske Kirke sine nettsider kan du lese om de ulike gravplassene og historien bak dem.

  Avdøde personer med bosted innen Asker kommune har rett til fri grav tilvist av gravplassmyndigheten. Innbyggere kan selv velge hvilken gravplass, bortsett fra Asker kirkegård, der kun de som bor innenfor Asker sokns grenser får tildelt nytt gravsted. Det er også gravfelt tilrettelagt for muslimer, med retning Mekka.

  Vi vet at det er mange ting å tenke på ved et dødsfall. Jølstad hjelper deg med hvordan begravelsen gjennomføres, gravlegging og alt som må gjøres etter et dødsfall.

Send oss en henvendelse

Felter markert med * må fylles ut.