Lokale begravelsesbyråer i Oslo

Jølstad har begravelsesbyråer flere steder i Oslo og bistår etterlatte ved begravelser i hele Stor­-Oslo. Vi har god lokalkunnskap og bistår deg med all hjelp du trenger for å arrangere en begravelse eller bisettelse.

Send henvendelse Våre priser
Lokale begravelsesbyråer i Oslo

Kontaktinformasjon

E-postadresse: post@jolstad.no

Kom i kontakt med oss på e-post, kontaktskjemaet på denne siden eller start en chat.

Finn ditt lokale kontor i Lokale begravelsesbyråer i Oslo

Våre gravferdskonsulenter

Våre gravferdskonsulenter har sterk lokalkunnskap og er gode samtalepartnere. Det er viktig at du føler deg trygg i møtet med oss i Jølstad. Vi jobber derfor hele tiden med å utvikle oss for å øke kvaliteten på våre tjenester. Med flere ansatte i Oslo sørger vi for at du blir ivaretatt.

Herrehender holder en kaffekopp

Jølstad begravelsesbyrå i Oslo

 • Begravelser i Oslo

  Hos oss i Jølstad begravelsesbyrå har du flere valgmuligheter for seremoni og vi legger stor vekt på å møte dine behov. Med sju lokalkontorer og bred erfaring har vi god oversikt over Oslo og hvilke muligheter som finnes. Vi har også kunnskapen for å tilrettelegge for seremonien som passer med dine ønsker. Vi hjelper deg med å finne et egnet sted for begravelsen og bistår i planleggingen slik at du får tatt et verdig farvel.

  Vi er tilgjengelige i hele stor-Oslo i tillegg til flere områder rundt, som i Drammen, Lillestrøm, Jessheim, Asker og Bærum. På våre kontaktsider får du en full oversikt over våre byråer.

  For å komme i kontakt med oss kan du ringe for en trygg telefonsamtale eller skrive en e-post, så vil vi hjelpe deg.

  En samtale med familien er ofte det første steget for å planlegge begravelsen. Det gjøres i trygge omgivelser på et av våre kontorer. Hensikten er at begravelsen blir gjennomført etter dine ønsker.

  Kontakt oss

 • Kirker i Oslo

  Det finnes over 100 kirkebygg i Oslo. Oslo domkirke i Karl Johans Gate er antakelig den mest kjente, men det finnes mange gode valg for hvor seremonien finner sted. Beliggenhet og den avdødes tilhørighet er noe som veier tungt for mange. Bakkehaugen kirke på Tåsen og Gamle Aker kirke på St. Hanshaugen er andre eksempler på ærverdige kirker med sjel og god beliggenhet.

  Det finnes også mange gode alternativer for deg som ønsker begravelse i utkanten av Oslo, utenfor sentrum. Mortensrud kirke har fått en rekke arkitekturpriser, mens Østre Aker kirke i Alna er en vakker teglsteinkirke.

  Vi hjelper deg med å oppfylle dine ønsker for kirkelig begravelse, uansett hvilken type seremoni du bestemmer deg for.

 • Valg av begravelsesseremoni

  For valg av seremoni er det flere valgmuligheter . Vi legger til rette for livssynsåpen seremoni. Det finner sted i et livsynsåpent seremonirom, som gjerne ligger i tilknytning til en kirke eller krematorium. Vestre gravlund gamle kapell er et eksempel på dette. Seremonien kan ha religiøs eller ikke-religiøs grunntone der du står fritt til å bestemme innholdet.

  Du kan også velge en humanistisk seremoni som er fri for religiøst innhold. Dette gjøres i samarbeid med Human-Etisk Forbund eller Humanistene.

  Vi bistår også til andre typer seremonier for ulike trossamfunn. Her har vi samlet alle våre seremonirom hvor vi kan avholde seremoni.

 • Gravplasser i Oslo

  Gravlegging skal etter loven skje på offentlig gravplass eller gravplass anlagt av et tros- eller livssynssamfunn. I Oslo kommune finnes det 20 gravplasser. 6 av disse er gravlunder, 13 kirkegårder og 1 urnelund.

  Innbyggere av Oslo har rett til fri grav i 20 år. Det betyr at du ikke betaler festeavgift i fredningstiden i en 20-årsperiode. Oslo-borgere tildeles grav basert på adresse for bosted, men du kan velge en annen gravlund i Oslo. Det forutsetter at det er tilstrekkelig plass på ønsket gravlund.

  Vi vet at det er mange ting å tenke på ved et dødsfall. Jølstad hjelper deg med hvordan begravelsen gjennomføres, gravlegging og alt som må gjøres etter et dødsfall.

Send oss en henvendelse

Felter markert med * må fylles ut.