Drammen

Jølstad har begravelsesbyråer flere steder i Drammen. Alle byråene betjenes av medarbeidere med god lokalkunnskap, og det legges stor vekt på tilrettelegging for familienes individuelle behov og ønsker.

Send henvendelse Våre priser
Lokale begravelsesbyråer i Drammen

Kontaktinformasjon

E-postadresse: drammen@jolstad.no

Kom i kontakt med oss på e-post, kontaktskjemaet på denne siden eller start en chat.

Finn ditt lokale kontor i Drammen

Våre gravferdskonsulenter

Våre gravferdskonsulenter har sterk lokalkunnskap og er gode samtalepartnere. Vi skal vise medfølelse, engasjement og skape trygge rammer. For å gi deg dette jobber vi stadig med å utvikle oss for å øke kvaliteten på våre medarbeidere.

Med flere gravferdskonsulenter rundt om i Drammensområdet, iblant annet Floberg, Bragernes, Mjøndalen, Strømsø og Åssiden, er vi godt forberedt for å ivareta dine ønsker og behov.

Herrehender holder en kaffekopp

Jølstad begravelsesbyrå i Drammen

 • Begravelser i Drammen

  Vi bistår gravferder i Drammen, men strekker oss også utenfor kommunegrensene til Lier, Øvre og Nedre Eiker, Hof, Hokksund, Hurum, Modum, Røyken, Sande og Svelvik. Du har flere valgmuligheter for seremoni og vi legger stor vekt på å møte dine behov. Hos oss får du hjelp til å finne et egnet sted for begravelsen og vi bistår i planleggingen slik at du får tatt et verdig farvel.

  For å komme i kontakt med oss kan du ringe til oss eller skrive en e-post. En samtale med deg er det første steget for å planlegge begravelsen. Det gjøres i trygge omgivelser på et av våre kontorer. Det legger grunnlaget for en begravelse der du får muligheten til å ta farvel.

 • Kirker i Drammen

  Det finnes 13 kirker i Drammen. Disse er godt spredt utover kommunen med kirker i områdene Mjøndalen, Strømsgodset, Konnerud og Nedre Eiker. For deg som er opptatt av det visuelle er det flere vakre kirker å velge mellom. Strømsø kirke er bygget i tre og er et av de eldste i byen, mens Bragernes kirke i sentrum er av de mest kjente med sin sentrale plassering. Vi hjelper deg med å oppfylle dine ønsker for kirkelig begravelse.

 • Andre begravelsesseremonier

  For andre seremonityper finnes det flere muligheter. Ønsker du en livssynsåpen seremoni er dette noe vi kan legge til rette for. En livssynsåpen seremoni skjer i et livsynsåpent seremonirom, som gjerne ligger i tilknytning til en kirke eller krematorium.

  Seremonien kan ha religiøs eller ikke-religiøs grunntone der du står fritt til å bestemme innholdet. Ved Drammen krematorium finnes det et lite kapell som kan brukes til slike typer seremonier. Du kan også velge en humanistisk seremoni som er fri for religiøst innhold.

  Jølstad bistår også til andre typer seremonier for ulike trossamfunn. Trenger du råd og veiledning til egnede lokaler for seremonien, har vi den nødvendige lokalkunnskapen for å hjelpe deg.

 • Gravplasser i Drammen

  I Drammen finnes det totalt 13 gravplasser. Skoger kirkegård er den største på 58 mål og er tilknyttet Skoger kirke. Her er det også tilrettelagt for muslimske begravelser. Som flere av de andre gravplassene har den både anonym og navnet minnelund. Ved Konnerud kirkegård har du mulighet for urnenedsettelse i tillegg til kistebegravelse. Andre alternativer er Bragernes, Åssiden og Mjøndalen.

Send oss en henvendelse

Felter markert med * må fylles ut.