Fredrikstad

Jølstad har begravelsesbyråer flere steder i Norge og bistår også etterlatte med begravelser i hele Fredrikstad og Omegn. Vi har kontorer i både Gamlebyen og i Farmanns gate.

Dersom det er ønskelig, tilbyr vi også hjemmebesøk for å gi deg og din familie ekstra komfort og trygghet i denne vanskelige tiden. Våre erfarne gravferdskonsulenter vil veilede deg gjennom hele prosessen med omsorg og respekt, uansett hvor du befinner deg.

Send henvendelse Våre priser
Lokale begravelsesbyråer i Fredrikstad

Kontaktinformasjon

E-postadresse: fredrikstad@jolstad.no

Kom i kontakt med oss på e-post, kontaktskjemaet på denne siden eller start en chat.

Finn ditt lokale kontor i Fredrikstad

Våre gravferdskonsulenter

Våre gravferdskonsulenter er dyktige og erfarne fagpersoner som forstår viktigheten av å gi en personlig og verdig avskjed til dine kjære. De vil veilede deg gjennom hele prosessen med å planlegge en begravelse, med omsorg og respekt for å hjelpe deg med å hedre minnet om din kjære.

Herrehender holder en kaffekopp

Jølstad begravelsesbyrå i Fredrikstad

 • Begravelser i Fredrikstad

  Hos oss i Jølstad begravelsesbyrå har du flere valgmuligheter for seremoni og vi legger stor vekt på å møte dine behov. Med kontorer ulike steder i byen og med en bred erfaring har vi god oversikt over byen, inkludert nærområder som Rolvsøy og Sarpsborg.

  Leter du etter minnesider har vi minnesider der du kan søke etter “Fredrikstad” og se nylige dødsfall.

 • Kirker i Fredrikstad

  Det finnes flere kirker som egner seg til begravelsesseremonier. Den Norske Kirke har en oversikt over alle kirkene i Fredrikstad.

  I tillegg til Fredrikstad domkirke er Torsnes kirke og Glemmen kirke gode alternativer. Beliggenheten til kirken og avdødes tilhørighet vil naturlig nok være være viktig for mange, og vi kan hjelpe deg med å finne kirken som passer best til formålet.

  Vi har samarbeid med flere av kirkene, og kan hjelpe deg med å finne den rette. Uansett om du foretrekker en kirkelig eller en ikke-religiøs seremoni, vil vi sørge for at dere får en verdig avskjed.

 • Valg av begravelsesseremoni

  I tillegg til kirker kan vi tilby alternative seremonirom. Fagerheim bedehuskapell og Leie kapell og gravlund er blant kapellene du finner i Fredrikstad hvor vi kan legge til rette for livssynsåpne seremonier uavhengig av trosretning. Vårt fokus ligger på å skape en verdig avskjed som ivaretar avdødes ønsker og livssyn.

  Våre gravferdskonsulenter vil lytte til dine ønsker og behov, og hjelpe deg med å velge den seremonien som passer til din families behov og budsjett. Det kan være en livssynsåpen seremoni, en humanistisk seremoni eller en seremoni for et spesifikt trossamfunn. Vi legger vekt på å tilpasse seremonien slik at den blir personlig og verdig.

 • Gravplasser i Fredrikstad

  Det finnes flere gravplasser og kirkegårder i Fredrikstad. Avdøde personer med bosted innen Fredrikstad kommune, kan gravlegges på hvilken som helst av gravplassene i kommunen. Alle innbyggere har også rett til fri grav, som betyr at du ikke betaler festeavgift i fredningstiden i en 20-årsperiode.

  Vi vet at det er mange ting å tenke på ved et dødsfall. Jølstad hjelper deg med hvordan begravelsen gjennomføres, gravlegging og alt som må gjøres etter et dødsfall.

Send oss en henvendelse

Felter markert med * må fylles ut.