Sarpsborg

Jølstad har begravelsesbyråer flere steder i Norge og bistår også etterlatte med begravelser i Sarpsborg og områdene rundt.

Dersom det er ønskelig, tilbyr vi også hjemmebesøk for å gi deg og din familie ekstra komfort og trygghet i denne vanskelige tiden. Våre erfarne gravferdskonsulenter vil veilede deg gjennom hele prosessen med omsorg og respekt, uansett hvor du befinner deg.

Send henvendelse Våre priser
Lokale begravelsesbyråer i Sarpsborg

Kontaktinformasjon

E-postadresse: sarpsborg@jolstad.no

Kom i kontakt med oss på e-post, kontaktskjemaet på denne siden eller start en chat.

Finn ditt lokale kontor i Sarpsborg

Våre gravferdskonsulenter

Våre gravferdskonsulenter er dyktige og erfarne fagpersoner som forstår viktigheten av å gi en personlig og verdig avskjed til dine kjære. De vil veilede deg gjennom hele prosessen med å planlegge en begravelse, med omsorg og respekt for å hjelpe deg med å hedre minnet om din kjære.

Herrehender holder en kaffekopp

Jølstad begravelsesbyrå i Sarpsborg

 • Begravelser i Sarpsborg

  Hos oss i Jølstad begravelsesbyrå har du flere valgmuligheter for seremoni og vi legger stor vekt på å møte dine behov. Med kontorer ulike steder i byen og med bred erfaring har vi god oversikt over Sarpsborg, inkludert nærområder som Rolvsøy og Fredrikstad.

  Leter du etter minnesider har vi minnesider i Sarpsborg der du kan søke etter “Sarpsborg” og se nylige dødsfall.

 • Kirker i Sarpsborg

  Det finnes flere kirker som egner seg til begravelsesseremonier. Den Norske Kirke har en oversikt over alle kirkene i Sarpsborg.

  I tillegg til Sarpsborg kirke er Tune kirke og Varteig kirke gode alternativer. Beliggenheten til kirken og avdødes tilhørighet vil naturlig nok være viktig for mange, og vi kan hjelpe deg med å finne kirken som passer best til formålet.

  Vi har samarbeid med flere av kirkene, og kan hjelpe deg med å finne den rette. Uansett om du foretrekker en kirkelig eller en ikke-religiøs seremoni, vil vi sørge for at dere får en verdig avskjed.

 • Samarbeidspartnere

  Vi bestiller blomster av lokale samarbeidspartnere.

  Spør oss om råd vedrørende minnesamvær og catering.

Send oss en henvendelse

Felter markert med * må fylles ut.