Lillestrøm

Jølstad har begravelsesbyråer flere steder i Norge og bistår også etterlatte med begravelser i Lillestrøm og områdene rundt. Vi har kontorer i Lillestrøm sentrum, Skedsmo, Fetsund og Lørenskog.

Dersom det er ønskelig, tilbyr vi også hjemmebesøk for å gi deg og din familie ekstra komfort og trygghet i denne vanskelige tiden. Våre erfarne gravferdskonsulenter vil veilede deg gjennom hele prosessen med omsorg og respekt, uansett hvor du befinner deg.

Send henvendelse Våre priser
Lokale begravelsesbyråer i Lillestrøm

Kontaktinformasjon

E-postadresse: lillestrom@jolstad.no

Kom i kontakt med oss på e-post, kontaktskjemaet på denne siden eller start en chat.

Finn ditt lokale kontor i Lillestrøm

Våre gravferdskonsulenter

Våre gravferdskonsulenter er dyktige og erfarne fagpersoner som forstår viktigheten av å gi en personlig og verdig avskjed til dine kjære. De vil veilede deg gjennom hele prosessen med å planlegge en begravelse, med omsorg og respekt for å hjelpe deg med å hedre minnet om din kjære.

Herrehender holder en kaffekopp

Jølstad begravelsesbyrå i Lillestrøm

 • Begravelser i Lillestrøm

  Hos oss i Jølstad begravelsesbyrå har du flere valgmuligheter for seremoni og vi legger stor vekt på å møte dine behov. Med kontorer ulike steder i byen og med bred erfaring har vi god oversikt over Lillestrøm, inkludert nærområder som Lørenskog, Skedsmo og Fetsund.

  Leter du etter minnesider har vi minnesider i Lillestrøm der du kan søke etter “Lillestrøm” og se nylige dødsfall.

 • Kirkene

  Det finnes flere kirker som egner seg til begravelsesseremonier. Kommunesidene til Lillestrøm kommune har en oversikt over alle kirkene i Lillestrøm.

  I tillegg til Lillestrøm kirke er Skedsmo kirke og Strømmen kirke gode alternativer. Beliggenheten til kirken og avdødes tilhørighet vil naturlig nok være viktig for mange, og vi kan hjelpe deg med å finne kirken som passer best til formålet.

  Vi har samarbeid med flere av kirkene, og kan hjelpe deg med å finne den rette. Uansett om du foretrekker en kirkelig eller en ikke-religiøs seremoni, vil vi sørge for at dere får en verdig avskjed.

 • Gravplassene

  Lillestrøm kirkelige fellesråd har ansvaret for alle gravferder uavhengig av tro og livssyn, samt krematoriet og gravplassene i Lillestrøm.

  Vi i Jølstad kan veilede deg gjennom valg av gravplass og det som hører til utførelsen av begravelsen og alt annet som må håndteres etter et dødsfall.

Send oss en henvendelse

Felter markert med * må fylles ut.